Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731510330

Amistoso (Int.) 731510330 Información oficial sobre el partido 731510330 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido 3 - 5 Indignati Alineación oficial del equipo 'Indignati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Huma CF Alineación oficial del equipo 'Huma CF' en el partido 1 - 6 Indignati Alineación oficial del equipo 'Indignati' en el partido
Tiene suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huma CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Joël Bertoglio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pedro Solís Martagón, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Huma.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passava el minut 87 del matx, quan l'atent Artaxerxis Gkarilas va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Indignati

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Mario Gastaldo de Indignati va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Denis Čujdík es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Joonas Martikainen va augmentar l'avantatge de Indignati a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Stopka va augmentar l'avantatge de Indignati a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ask Engelund de Indignati l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Indignati a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ask Engelund va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kiryl Makarevich va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Nicola Mentone, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Engin Keçici va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joonas Martikainen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.