Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731510245

Amistoso (Int.) 731510245 Información oficial sobre el partido 731510245 en Hattrick

23.05.2024 00:50:00

Peor Es Nada FC. Alineación oficial del equipo 'Peor Es Nada FC.' en el partido 1 - 4 Górce Warszawa Alineación oficial del equipo 'Górce Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peor Es Nada FC. Alineación oficial del equipo 'Peor Es Nada FC.' en el partido 1 - 1 Górce Warszawa Alineación oficial del equipo 'Górce Warszawa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peor Es Nada FC.

Goles Goles

  • 110 Minuto 42 (Gol de falta): L'empat per part de Peor va arribar al minut 42 quan Kamolpong Intharapradit va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Gabriel Zambrano de Peor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mauricio Aldana de Peor es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Pertierra de Peor es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Górce Warszawa

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Ferdynand Śleboda va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Warszawa i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Warszawa eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Wilf Emberson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Warszawa va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Steven Douwen.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adian Čaušević va augmentar l'avantatge de Warszawa a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Bonifacy Mszanowski no va ser aprofitada per en Kutlan Gülsu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Steven Douwen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Steven Douwen després de 91 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ian Nielsen va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sherman Cathalina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.