Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731509817

Amistoso (Int., RC) 731509817 Información oficial sobre el partido 731509817 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 1 - 4 Lütjenbömmel Ii Alineación oficial del equipo 'Lütjenbömmel Ii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 4 - 1 Lütjenbömmel Ii Alineación oficial del equipo 'Lütjenbömmel Ii' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forofines

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Forofines s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Emmanuel Montero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Forofines Piermarco Secchioni quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ricard Maria Duocastella l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Tarik Jazić hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ali Can Arsal. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Jonathan Monnet des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lütjenbömmel Ii

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Lütjenbömmel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jaime Palomino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Fatih 'Hammer' Ersü de Lütjenbömmel va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, Lütjenbömmel va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gilbert Caldas.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Beeri Danieli va augmentar l'avantatge de Lütjenbömmel a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Fatih 'Hammer' Ersü va estar a punt de posar per davant a Lütjenbömmel amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Casal Huerta va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Xaver Graßler de Lütjenbömmel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Fatih 'Hammer' Ersü de Lütjenbömmel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xaver Graßler de Lütjenbömmel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.