Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731508257

Amistoso (Int.) 731508257 Información oficial sobre el partido 731508257 en Hattrick

22.05.2024 16:00:00

FC Faffi Alineación oficial del equipo 'FC Faffi' en el partido 5 - 2 FC Quadrifoglio Verde Alineación oficial del equipo 'FC Quadrifoglio Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Faffi Alineación oficial del equipo 'FC Faffi' en el partido 2 - 0 FC Quadrifoglio Verde Alineación oficial del equipo 'FC Quadrifoglio Verde' en el partido
Tiene bastante suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Faffi

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fredrik Andersen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Faffi empatava el partit, 1 a 1, al minut 13.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Bjørn Svendsen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Faffi es posava per davant!
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Bjørn Svendsen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a John Hansen, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Faffi va aconseguir el 4 - 1 quan Fredrik Andersen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Oscar Leinebø va augmentar l'avantatge de Faffi a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Oscar Leinebø va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Faffi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oscar Leinebø en un 1 contra 1 amb el porter Ludovic Fallisi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjørn Svendsen.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Totte Gottin de Faffi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Quadrifoglio Verde

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Rudi Rumora al minut 6 va permetre a Quadrifoglio prendre avantatge per 0 - 1.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Oskar Dettling va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Quadrifoglio i marcant el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Oskar Dettling completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.