Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731506684

Amistoso 731506684 Información oficial sobre el partido 731506684 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Más altaba Alineación oficial del equipo 'Más altaba' en el partido 7 - 0 RayoRafael Alineación oficial del equipo 'RayoRafael' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Más altaba Alineación oficial del equipo 'Más altaba' en el partido 7 - 0 RayoRafael Alineación oficial del equipo 'RayoRafael' en el partido
Tiene un resultado normal 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Más altaba

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador David Meléndez de Masal, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Masal va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xedeón Novás, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Marc Enguídanos la va convertir en gol amb un remat de cap en Didier Gbogbou tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 59 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Masal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zlatan Ibrahimović va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Masal a 5 - 0. Xedeón Novás va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Masal va augmentar la diferència quan Xedeón Novás no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Masal va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però David Meléndez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ejvind Skuldbøl del Masal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alfred Illes va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Patrick Kant, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jorn Massaer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Salvador Inarra va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Patrick Kant de Masal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RayoRafael

Goles Goles

  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Xuan Retana, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 7 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"