Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731506649

Amistoso 731506649 Información oficial sobre el partido 731506649 en Hattrick

22.05.2024 23:00:00

Seven Ponds Alineación oficial del equipo 'Seven Ponds' en el partido 1 - 2 CF Limoilou Alineación oficial del equipo 'CF Limoilou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seven Ponds Alineación oficial del equipo 'Seven Ponds' en el partido 2 - 1 CF Limoilou Alineación oficial del equipo 'CF Limoilou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seven Ponds

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Després de 18 minuts de partit, Ville Toiva igualava per Seven en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Limoilou. La jugada d'estratègia del Seven per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ville Toiva va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Seven per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sean Harris, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Seven va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 達弘 (Tatsuhiro) 上村 (Uemura) en un 1 contra 1 amb el porter Nolen Dobrila, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Seven enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville Toiva de Seven amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CF Limoilou

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Clarence Elijah quedar desmarcat i marcar per a Limoilou al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luc Bessette va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Simon Erb, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Lochlan MacNamee va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Lochlan MacNamee per la seva rapidesa. Al minut 56 va intentar marxar per velocitat d'en Shahbaz Mohsin, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Limoilou van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rolan Arri Burkey, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.