Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505975

Amistoso (Int., RC) 731505975 Información oficial sobre el partido 731505975 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Polpettoni Calcio Alineación oficial del equipo 'Polpettoni Calcio' en el partido 1 - 0 G.S.Pro Molare Alineación oficial del equipo 'G.S.Pro Molare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polpettoni Calcio Alineación oficial del equipo 'Polpettoni Calcio' en el partido 0 - 2 G.S.Pro Molare Alineación oficial del equipo 'G.S.Pro Molare' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polpettoni Calcio

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlo Holzherr de Polpettoni aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Polpettoni ho intentava per la dreta per mitjà de 何 (He) 瑞善 (Ruishan), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

G.S.Pro Molare

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Steven Dias quasi aconsegueix empatar per G.S.Pro al minut 17, però Renato Schlochter va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 21 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Steven Dias va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Björn Saxena no va ser aprofitada per en Nahuel Pedroza que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Duilio Scornavacca va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Pérez de Lama va fer al minut 72 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Malang Badgi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nahuel Pedroza de G.S.Pro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Pérez de Lama de G.S.Pro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Nahuel Pedroza de G.S.Pro va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.