Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505246

Amistoso 731505246 Información oficial sobre el partido 731505246 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido 1 - 1 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido 1 - 3 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Marc Blondin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Ferran Herguedas se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Tom Burboeck que va anotar el 1 - 1 per a Jägermeister sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wisis Gattiker va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Jägermeister Team

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Tom Burboeck, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sigmar Harbach va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Amândio Batista des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jägermeister va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bing van Creveld es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Tom Burboeck per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bing van Creveld sol davant la porteria al minut 58, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 59 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bing van Creveld va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Augusto Botero de Jägermeister amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto Botero va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Jägermeister va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.