Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731503062

Amistoso (RC) 731503062 Información oficial sobre el partido 731503062 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Veganismo FC Alineación oficial del equipo 'Veganismo FC' en el partido 4 - 1 Mutijubi Alineación oficial del equipo 'Mutijubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Veganismo FC Alineación oficial del equipo 'Veganismo FC' en el partido 4 - 0 Mutijubi Alineación oficial del equipo 'Mutijubi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veganismo FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Veganismo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jon Goizuetena, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Veganismo va aconseguir el 2 - 0 quan Celdoni Casasús va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Veganismo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jon Goizuetena va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bert Croxon, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Veganismo.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrián Solana al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramón González Almunia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Marcel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mutijubi

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Ricardo Huinaguenta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Cristian Boluda, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Muti van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Jilani Younes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Tovar.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Lluís Garrigosa de Muti va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.