Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731502110

Amistoso 731502110 Información oficial sobre el partido 731502110 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Dimonis Foscos Alineación oficial del equipo 'Dimonis Foscos' en el partido 1 - 1 Stongate FC Alineación oficial del equipo 'Stongate FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dimonis Foscos Alineación oficial del equipo 'Dimonis Foscos' en el partido 3 - 1 Stongate FC Alineación oficial del equipo 'Stongate FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dimonis Foscos

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Dimonis prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Eutelo Casalonga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Dimonis va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Miikka Harjuniemi va anar a parar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Pau Díez de Ulzurrun es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pérez Gil de Dimonis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stongate FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 59 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gio De Weerdt marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Vasil Stankov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roberto Di Massimo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vasil Stankov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Eurico da Maia des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Stongate va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Elpidio Meppo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Gio De Weerdt quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Markus Hofer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eurico da Maia.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lope Oilatagerre de Stongate va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.