Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731501509

Amistoso 731501509 Información oficial sobre el partido 731501509 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

F.C. RANAS Alineación oficial del equipo 'F.C. RANAS' en el partido 0 - 7 Palmeiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Palmeiro C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. RANAS Alineación oficial del equipo 'F.C. RANAS' en el partido 0 - 2 Palmeiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Palmeiro C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. RANAS

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Guerric Le Guilloux estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alexandro Froitoso, als 90 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Youssef Ibrahim de RANAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Palmeiro C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Palmeiro prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en César Doñapalla.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josema Campana va augmentar l'avantatge de Palmeiro a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Danel Irurtia va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-3.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Francisco Gómez de la Blanca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 4 per a Palmeiro.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 56, en Sergio Medina Almeida del Palmeiro va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Felipe Alemparte que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 5.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Palmeiro. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Josema Campana xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Felipe Alemparte de Palmeiro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): El Palmeiro va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 12 amb un llançament de falta perillós. En César Doñapalla però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 290 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Danel Irurtia s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Iturralde. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Danel Irurtia va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el Palmeiro va estar a prop d'augmentar el marcador després que en César Doñapalla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paco Pepe La Serna al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Josema Campana va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Mínguez de Palmeiro es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Paco Pepe La Serna de Palmeiro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.