Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731500463

Amistoso (Int.) 731500463 Información oficial sobre el partido 731500463 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

Samerignac Alineación oficial del equipo 'Samerignac' en el partido 6 - 0 Club amigos Tricolor Alineación oficial del equipo 'Club amigos Tricolor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Samerignac Alineación oficial del equipo 'Samerignac' en el partido 2 - 0 Club amigos Tricolor Alineación oficial del equipo 'Club amigos Tricolor' en el partido
Tiene mucha potra 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samerignac

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Manfred Weitershausen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Samerignac va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Cerrageria progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Javier Cerrageria va augmentar l'avantatge de Samerignac a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Samerignac va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aga Faiz va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Damian Düring es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Samerignac va augmentar la diferència quan Nikolay Nasretdinov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Damian Düring va marxar de Berat Brodmann en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Samerignac van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Igor Bartuś gairebé va marcar per a Samerignac des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Dixie Weytens, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Damian Düring va ridiculitzar a en Berat Brodmann amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolay Nasretdinov de Samerignac la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Viktor Steidl de Samerignac va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club amigos Tricolor

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tricolor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tony Leblanc va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tricolor, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Frank Cummings va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.