Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731500390

Amistoso (Int., RC) 731500390 Información oficial sobre el partido 731500390 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Totemügerlis Alineación oficial del equipo 'Totemügerlis' en el partido 4 - 2 Tohú Alineación oficial del equipo 'Tohú' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 1
0 / 1 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 0
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
36 % Posesión 45' 64 %
35 % Posesión 90' 65 %
Presionar Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13 Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 22Nivel de táctica: 22
Totemügerlis Alineación oficial del equipo 'Totemügerlis' en el partido 4 - 2 Tohú Alineación oficial del equipo 'Tohú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Totemügerlis Alineación oficial del equipo 'Totemügerlis' en el partido 0 - 1 Tohú Alineación oficial del equipo 'Tohú' en el partido
Tiene mucha potra 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totemügerlis

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 5 minuts de joc, Ursin Hollman semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Samy Blanpain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adei Markiegi es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ursin Hollman xutant per a Totemügerlis va fer anar la pilota just on la volia, però Andrey Bystrikov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gregor Collumberg anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Totemügerlis.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Adrian Spitter de Totemügerlis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrey Bystrikov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Cesare Ignelzi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Totemügerlis, Tonio Schaufelberger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.

Tohú

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Al minut 8 un refús amb el peu d'en Paulo Silver va anar a parar als peus del Ireneusz Starzec que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Adam Bogatko que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 288 Minuto 106 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Tohú, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 106 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frederick Harscher de Tohú va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Frederick Harscher de Tohú és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tohú Alex Gaskin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paulo Silver es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tohú Adam Bogatko va intentar enganyar Paulo Silver amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adei Markiegi de Tohú va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.