Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498891

Amistoso (Int.) 731498891 Información oficial sobre el partido 731498891 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

Torfabrik 11 Alineación oficial del equipo 'Torfabrik 11' en el partido 4 - 2 Sicilian Dons Alineación oficial del equipo 'Sicilian Dons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Torfabrik 11 Alineación oficial del equipo 'Torfabrik 11' en el partido 8 - 1 Sicilian Dons Alineación oficial del equipo 'Sicilian Dons' en el partido
Es un cenizo 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torfabrik 11

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Temesgen Tessema s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Torfabrik prenia la batuta de l'encontre al minut 62, quan en Aram van Esschoten va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Christian Lampert es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Torfabrik va aconseguir el 4 - 1 quan Hans-Jürgen Kendler va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Temesgen Tessema del Torfabrik ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Torfabrik va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paride Bovinelli en un 1 contra 1 amb el porter Graziano Schiti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Teemu Ukkola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Torfabrik.

Sicilian Dons

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Maurizio Lubrano di Giunno va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sicilian seguien lluitant fins al final. Al minut 91, fruit d'aquests esforços, Alfio Turtulici va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Guglielmo Ruggi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurizio Andidero de Sicilian amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.