Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495169

Amistoso (Int.) 731495169 Información oficial sobre el partido 731495169 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Sanfrechoso FC Alineación oficial del equipo 'Sanfrechoso FC' en el partido 5 - 0 El Valcon del Fortin Alineación oficial del equipo 'El Valcon del Fortin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanfrechoso FC Alineación oficial del equipo 'Sanfrechoso FC' en el partido 3 - 0 El Valcon del Fortin Alineación oficial del equipo 'El Valcon del Fortin' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanfrechoso FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Sanfrechoso va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tatá Esteves Alves, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Víctor Soriguera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sanfrechoso, un peu providencial d'en Ferenc Puskás va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sanfrechoso a 3 - 0. Ferenc Puskás va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 107 Minuto 19 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Víctor Soriguera semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Sanfrechoso. Qui ho havia de dir! 4 - 0.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sanfrechoso al minut 56, que va llançar ajustat al pal en Ekijenjo Solih. 5 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Ekijenjo Solih, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Víctor Soriguera va enviar un xut des de 40 metres al minut 69, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Johnson Merine una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Robert Jehaes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ekijenjo Solih de Sanfrechoso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Valcon del Fortin