Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731493871

Amistoso (Int.) 731493871 Información oficial sobre el partido 731493871 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

FC Dinamo Bekkoland Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bekkoland' en el partido 4 - 2 Valderramas Locken Alineación oficial del equipo 'Valderramas Locken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Dinamo Bekkoland Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bekkoland' en el partido 6 - 0 Valderramas Locken Alineación oficial del equipo 'Valderramas Locken' en el partido
Tiene mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dinamo Bekkoland

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wade Moriarty, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Luc Perre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bekkoland.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luc Perre va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en António Rebolo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Bekkoland van sortir al contraatac al minut 37, però António Rebolo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ulrik Stabel va deixar a Johnny Valentin assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Stefano Polo gairebé va marcar per a Bekkoland des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benito Arellano de Bekkoland la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valderramas Locken

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Dillon Mott va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Albeiro Gálvez de Valderramas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Björn-Hergen Lindenschmitt va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolas Montalvo de Valderramas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markku Riikola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Nicolas Montalvo de Valderramas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.