Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731493298

Amistoso (Int., RC) 731493298 Información oficial sobre el partido 731493298 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

F.C. Steaua. Bucuresti. Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua. Bucuresti.' en el partido 3 - 6 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Steaua. Bucuresti. Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua. Bucuresti.' en el partido 2 - 2 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Steaua. Bucuresti.

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Yasuo Leid va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Morgan Polino va donar a Steaua un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Gilberto Bot es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Steaua enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Yasuo Leid no s'ho podia creure.

GAT NEGRE

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Tom Alf va posar els visitants NEGRE per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): NEGRE van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 33, quan Christoph Mayr va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de NEGRE va ser finalitzada des de l'esquerra per Mart van Dijke al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a NEGRE augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Diego Egaña es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tom Alf sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Stelian Ţicu que, efectivament, va fer pujar el 2 - 5!
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de NEGRE, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Tom Alf va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts de joc, Josh Jordan semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.