Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492076

Amistoso (Int., RC) 731492076 Información oficial sobre el partido 731492076 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

kismet football club Alineación oficial del equipo 'kismet football club' en el partido 1 - 2 Birratinaikos FC Alineación oficial del equipo 'Birratinaikos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kismet football club Alineación oficial del equipo 'kismet football club' en el partido 2 - 0 Birratinaikos FC Alineación oficial del equipo 'Birratinaikos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kismet football club

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Alejandro Carvallo de football, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Sergio Calosso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de football se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El football va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dávid Juhász la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Dávid Juhász del football ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Massimiliano Golino.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Asger Døssing de football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Birratinaikos FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Carlos Alberto Rodríguez va acabar en una passada genial cap al jugador de Birratinaikos Victor Windum, que va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Birratinaikos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Carlos Alberto Rodríguez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Victor Windum va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Osvaldo Accalai va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roger Gasparín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Birratinaikos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Joachim Wiechulec va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Birratinaikos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Bento David, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Fernando Bento David de Birratinaikos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.