Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731491573

Copa 731491573 Información oficial sobre el partido 731491573 en Hattrick

21.05.2024 17:30:00

AL Limited Edition Alineación oficial del equipo 'AL Limited Edition' en el partido 6 - 7 Lay Quip Alineación oficial del equipo 'Lay Quip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
AL Limited Edition Alineación oficial del equipo 'AL Limited Edition' en el partido 3 - 4 Lay Quip Alineación oficial del equipo 'Lay Quip' en el partido
Tiene bastante suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AL Limited Edition

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Limited s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Danny Beelen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de André Godinho van servir per superar a l'últim defensor, en Joseph Althen. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Limited cantant "André Godinho selecció!"
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): André Godinho va donar a Limited un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Necati Sercan Asaf era molt més ràpid que el defensa Olivier Gurel. Al minut 55, el jugador de Limited va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Limited va aconseguir el 5 - 3 quan Anders Eliasen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Al minut 97 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 6 - 5. L'autor del gol per a Limited va ser Carlos Toribio.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): René Jakubes de Limited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lay Quip

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Mario Federico Arduini de Quip va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Olivier Gurel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mario Federico Arduini de Quip marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En János Péter va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-4.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Mario Federico Arduini va aconseguir empatar 5 - 5 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 99 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 99 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jakob Thaler.
  • 173 Minuto 117 (Gol por la derecha): El jugador de Quip Mario Federico Arduini va aconseguir el 6 - 7 per als visitants al minut 117 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Siro Leonardis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quip van seguir progressant per la banda dreta. Kornelis Weller va tenir la seva oportunitat al minut 73, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siro Leonardis de Quip amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.