Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731491539

Amistoso (Int.) 731491539 Información oficial sobre el partido 731491539 en Hattrick

18.05.2024 15:20:00

Granitas Alineación oficial del equipo 'Granitas' en el partido 3 - 3 Black & White's Army Alineación oficial del equipo 'Black & White's Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granitas Alineación oficial del equipo 'Granitas' en el partido 2 - 0 Black & White's Army Alineación oficial del equipo 'Black & White's Army' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granitas

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de GNT van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Floras Orenderis en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 53. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Antonin Grishinev va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): GNT equilibrava la balança al minut 64. En Emilis Zapareckas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Kalijus Liauteris va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Antonin Grishinev va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a GNT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Chema Mohedano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 55, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Antonin Grishinev sempre els tira per la dreta i en Cristel Frunză, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Antonin Grishinev va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Black & White's Army

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bálint Sármány de EA90 es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Adrian Tarachiu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de EA90 i marcant el 0 - 2.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): EA90 va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 56, quan Ricardo Gavaldón, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Franco Tocco de EA90 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.