Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731491054

Amistoso (Int., RC) 731491054 Información oficial sobre el partido 731491054 en Hattrick

19.05.2024 13:00:00

Wallie Weltmeister Alineación oficial del equipo 'Wallie Weltmeister' en el partido 2 - 0 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wallie Weltmeister Alineación oficial del equipo 'Wallie Weltmeister' en el partido 3 - 0 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wallie Weltmeister

Goles Goles

  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Passats 93 minuts, Dustin-Alexander Rohardt, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Weltmeister es posava per davant!
  • 131 Minuto 102 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Weltmeister pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francis Brazeau va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Toni Nikkanen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Max Peter Fuuge va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Matias Barreira del Weltmeister ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Nikkanen va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant 邓 (Deng) 国友 (Guoyou) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Matias Barreira va poder marcar per a Weltmeister en un servei de cantonada picat per en Geoffroy Thomassin quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nick Maxted va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Nick Maxted va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Weltmeister se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Toni Nikkanen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

CSKA de Celrà

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el CSKA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 99 (Ocasión de contra por la izquierda): El CSKA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 99, però en Bronisław Maciejak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pius Parera.