Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487553

Amistoso (Int., RC) 731487553 Información oficial sobre el partido 731487553 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 1 - 5 fcblaugrana Alineación oficial del equipo 'fcblaugrana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 1 - 0 fcblaugrana Alineación oficial del equipo 'fcblaugrana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pipot

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Iramain de pipot va fer un bon esprint per escapar-se de Danny Firdaus Nasuha i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Iramain va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ramón Virués després que el jugador de pipot li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Piñón de pipot la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fcblaugrana

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Viktor van Ermingen la va rematar Xerxis Goutis amb una magnífica volea que va fer pujar per a fcblaugrana el 0 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): fcblaugrana sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Giuseppe Giesel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Angelo Ceste va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de fcblaugrana i marcant el 1 - 3.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Viktor van Ermingen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, fcblaugrana, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 4.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El porter de fcblaugrana va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giuseppe Giesel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 5!