Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487479

Amistoso (Int.) 731487479 Información oficial sobre el partido 731487479 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 1 - 1 Jerusalem Scorpions Alineación oficial del equipo 'Jerusalem Scorpions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 4 - 1 Jerusalem Scorpions Alineación oficial del equipo 'Jerusalem Scorpions' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Treixadura. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Fryderyk Krzesiek xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yiannis Maladenis va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Eugenio Gabbi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Birger Hope va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Namroud Sarhadoon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Birger Hope va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Treixadura.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Treixadura va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Birger Hope va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Namroud Sarhadoon.

Jerusalem Scorpions

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Chen Wolf va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ondřej Utíkal va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Noelio Miranda Galeano, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 62 en Chen Wolf ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Moshe Mansdorf el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.