Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487237

Amistoso (Int.) 731487237 Información oficial sobre el partido 731487237 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido 3 - 4 Olympique Karmeliet Alineación oficial del equipo 'Olympique Karmeliet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido 2 - 1 Olympique Karmeliet Alineación oficial del equipo 'Olympique Karmeliet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Perales

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Juan Tío va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Perales.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Arnau Cotanda va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 51.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Ofelio Cortés va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Olympique Karmeliet

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ivar Ringstad que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Karmeliet prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Özkan Türksoyu.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Damiën Latruwe quedar desmarcat i marcar per a Karmeliet al minut 75. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Anastácio Soares va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 4. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Ahmet Emrah Ayyüce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Karmeliet va estar a punt d'empatar al 16 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Victor Lelong que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Beccari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivar Ringstad de Karmeliet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.