Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486723

Amistoso (Int., RC) 731486723 Información oficial sobre el partido 731486723 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

solrac55 Alineación oficial del equipo 'solrac55' en el partido 2 - 4 Noghut F.C. Alineación oficial del equipo 'Noghut F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
solrac55 Alineación oficial del equipo 'solrac55' en el partido 2 - 0 Noghut F.C. Alineación oficial del equipo 'Noghut F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solrac55

Goles Goles

  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Els seguidors del solrac55 contenien la respiració mentre en Jon Iparragerre s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Oviedo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): solrac55 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Oviedo en un 1 contra 1 amb el porter Kaspar Grønhøj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a solrac55 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Santiago Martínez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ambrosio Simón Abril va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Ignacio Molina Moreno arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 73, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Jon Iparragerre sempre els tira per la dreta i en Kaspar Grønhøj, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Miguel Bordera del solrac55 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): solrac55 va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Santiago Martínez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 106 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): solrac55 va ser a punt de marcar al minut 106, quan el seu jugador José Oviedo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 111 per blocar una centrada d'en Ambrosio Simón Abril va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de solrac55.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Esquivias de solrac55 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de solrac55 Víctor Liñán va intentar enganyar Kaspar Grønhøj amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ignacio Molina Moreno anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a solrac55.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de solrac55 Ambrosio Simón Abril va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ástor Fabián de solrac55 anava molt fort i col·locat però Kaspar Grønhøj no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Noghut F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 95 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Yiorgos Tsirikolias de Noghut marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lajos Takács de Noghut, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Christophe Froidevaux de Noghut va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rolf Pernet que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eraldo Rapanotti.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Riccardo Ascenzi de Noghut va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Eraldo Rapanotti va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 111, Yiorgos Tsirikolias de Noghut va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Noghut Lajos Takács no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Horace Klove es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Børge Lauritsen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Horace Klove va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Noghut i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Christophe Froidevaux de Noghut, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Horace Klove en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Rolf Pernet va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Noghut a la tanda de penals: 2 - 4!