Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485415

Amistoso (Int., RC) 731485415 Información oficial sobre el partido 731485415 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Buen Pastor FC Alineación oficial del equipo 'Buen Pastor FC' en el partido 0 - 3 Inter Luxx Alineación oficial del equipo 'Inter Luxx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buen Pastor FC Alineación oficial del equipo 'Buen Pastor FC' en el partido 1 - 2 Inter Luxx Alineación oficial del equipo 'Inter Luxx' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,8 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buen Pastor FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Pastor van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Fernando Valduerteles no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 53 minuts, en José Aceijas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Pastor va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Serge Schartz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Orán de Pastor es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Inter Luxx

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Numba Wamundila que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Inter.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, el Inter va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Petros Papailiakis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Inter va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Al Hassan Musa, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jean-Paul Kauffmann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kalisto Loonen de Inter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.