Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484706

Amistoso (Int.) 731484706 Información oficial sobre el partido 731484706 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

Brunsbek Giants Alineación oficial del equipo 'Brunsbek Giants' en el partido 2 - 6 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brunsbek Giants Alineación oficial del equipo 'Brunsbek Giants' en el partido 2 - 1 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,1 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brunsbek Giants

Goles Goles

  • 107 Minuto 20 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kent-Ove Strandkvist va aconseguir per a Brunsbek el 1 - 1 al minut 20, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Gerfried Vehlefanz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 87 amb una falta ben llançada per en Roland Dotzler, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roland Dotzler de Brunsbek amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kent-Ove Strandkvist de Brunsbek va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Aldo Coelingh de Dinamo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Quan passaven 30 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Dinamo. En Xavier Mestre va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Xavier Mestre el va rematar Ghabous Pourasef amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dinamo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ghabous Pourasef va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 4.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leroy Levitus, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dinamo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 69, Aldo Coelingh va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ghabous Pourasef. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.