Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484117

Amistoso 731484117 Información oficial sobre el partido 731484117 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Los Manzanillas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Manzanillas 2.0' en el partido 0 - 1 FC Bayern Jerezanen Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jerezanen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Manzanillas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Manzanillas 2.0' en el partido 0 - 1 FC Bayern Jerezanen Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jerezanen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Manzanillas 2.0

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Manzanillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Octavio Colón va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Pintado de Manzanillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Bayern Jerezanen

Goles Goles

  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Matthias van der Meyden que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bayern que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alexei Minciună, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Tamir El Helbawy, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Es duien 56 minuts de partit jugats quan Hernán González va estar a punt de posar per davant a Bayern amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Pineda va impedir un gol cantat.