Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483936

Amistoso (Int., RC) 731483936 Información oficial sobre el partido 731483936 en Hattrick

18.05.2024 22:00:00

Taralhoucos Alineación oficial del equipo 'Taralhoucos' en el partido 4 - 3 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Taralhoucos Alineación oficial del equipo 'Taralhoucos' en el partido 2 - 4 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taralhoucos

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vitorino Fernandes va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Taralhoucos empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Taralhoucos va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sabino Zagarrio, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juvenal Gonçalves que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 una excel·lent centrada de Óscar Roldão va arribar a Vitorino Fernandes, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Taralhoucos a 4 - 2. Dionísio de Jesus va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Roldão va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabino Zagarrio de Taralhoucos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico de Bender

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atletico va ser finalitzada des de l'esquerra per Jerrel Jongen al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miikka Multala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Atletico va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan Alfonso Palleras va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stanisław Bratkowski després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Martins va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Miikka Multala de Atletico va fallar un penal al minut 28. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Atletico van seguir progressant per la banda dreta. Miikka Multala va tenir la seva oportunitat al minut 69, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jerrel Jongen va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Atletico creava perill des de la dreta al minut 87, però en César Martins, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Miikka Multala desviant la pilota a servei de cantonada.