Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483497

Amistoso (Int.) 731483497 Información oficial sobre el partido 731483497 en Hattrick

19.05.2024 10:00:00

Chimboraze Alineación oficial del equipo 'Chimboraze' en el partido 5 - 1 real san martino Alineación oficial del equipo 'real san martino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chimboraze Alineación oficial del equipo 'Chimboraze' en el partido 2 - 0 real san martino Alineación oficial del equipo 'real san martino' en el partido
Tiene bastante suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chimboraze

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Wouter-Jan ter Berg. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Nathan Ziske de Chimboraze va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chimboraze pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gumersindo Jopenig va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gumersindo Jopenig va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Chimboraze va augmentar la diferència quan Nathan Ziske no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wouter-Jan ter Berg de Chimboraze va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nathan Ziske va rematar alt.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Wouter-Jan ter Berg va sortir molt desviat al minut 62.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Nathan Ziske gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Álvaro Soares va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Chimboraze ho intentava per la dreta per mitjà de Battista Delle Donne, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

real san martino

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Zdeněk Dobrý arribés a peus de Ole Olaf Stehle, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a martino el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de martino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rino Di Paola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Zdeněk Dobrý va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de martino que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.