Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731481097

Amistoso (Int., RC) 731481097 Información oficial sobre el partido 731481097 en Hattrick

19.05.2024 18:00:00

FC Shengalien Alineación oficial del equipo 'FC Shengalien' en el partido 3 - 0 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Shengalien Alineación oficial del equipo 'FC Shengalien' en el partido 3 - 1 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Shengalien

Goles Goles

  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 42 minuts, Patrizio Ternavasio va superar per velocitat Elodio Noval per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Marc Ryan va incrementar l'avantatge de Shengalien amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): El Oliver Perman va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Shengalien. 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Shengalien per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kenny Atkinson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Ryan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Cecilio Liñán Rubio, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Kenny Atkinson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atlético Club del Topo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 76, però Zósimo Clus va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.