Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731478929

Amistoso (Int.) 731478929 Información oficial sobre el partido 731478929 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 7 - 0 Clube de Regatas do Flamengo1895 Alineación oficial del equipo 'Clube de Regatas do Flamengo1895' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 8 - 0 Clube de Regatas do Flamengo1895 Alineación oficial del equipo 'Clube de Regatas do Flamengo1895' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Faecis

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Lorenzo Diamante de Faecis, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Faecis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oleksandr Adamenko va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): El gol de falta de 马 (Ma) 晓雄 (Xiaoxiong) sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 42 i ampliar l'avantatge de Faecis a 3 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Kevin Bagi va augmentar l'avantatge de Faecis a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Rivero Pastor va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Faecis. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Darío Navarro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): En Heinz Besnard va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Csaba Dóra la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Heinz Besnard va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Edli Alchimister va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Darío Navarro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Faecis ho intentava per la dreta per mitjà de Darío Navarro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Nereo Atienza de Faecis no va ser gol per ben poc.

Clube de Regatas do Flamengo1895

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Herzel Har Zahav va entorpir al marcador d'en Fabricio Recoba per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.