Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476358

Amistoso (Int.) 731476358 Información oficial sobre el partido 731476358 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Los Puppis Alineación oficial del equipo 'Los Puppis' en el partido 1 - 6 Streetz Statue CF Alineación oficial del equipo 'Streetz Statue CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Puppis Alineación oficial del equipo 'Los Puppis' en el partido 0 - 6 Streetz Statue CF Alineación oficial del equipo 'Streetz Statue CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Puppis

Goles Goles

  • 139 Minuto 66 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Enrique Somalo! Un inimaginable dribbling sobre Karl Buurstee va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 5 per a Puppis.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 24 en Mirian Ruci ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Hüseyin Can İnönü el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Mauro García va disposar d'una bona oportunitat al minut 48, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Streetz Statue CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Streetz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Wicher Nuyt.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ate van der Pol de Streetz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Wijnand Mangroelal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Marciano Klomp va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 4 per a Streetz.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ate van der Pol, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Thimo Werkhoven va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Wicher Nuyt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Thimo Werkhoven al minut 58, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.