Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731472524

Amistoso (Int., RC) 731472524 Información oficial sobre el partido 731472524 en Hattrick

20.05.2024 00:50:00

KORINTIO Alineación oficial del equipo 'KORINTIO' en el partido 6 - 4 FV Turbine Ostersteintor 02 Alineación oficial del equipo 'FV Turbine Ostersteintor 02' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
KORINTIO Alineación oficial del equipo 'KORINTIO' en el partido 6 - 3 FV Turbine Ostersteintor 02 Alineación oficial del equipo 'FV Turbine Ostersteintor 02' en el partido
Tiene un resultado normal 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KORINTIO

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mario Scamardella de KORINTIO va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, KORINTIO aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Armando Furtado va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Julio César Prieto de KORINTIO va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.
  • 120 Minuto 61 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 61, indicava inequívocament que en Fabián Henry Sjogreen va saber trobar la xarxa rival. KORINTIO desfeia l'equilibri: 4 a 3.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Fáix es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paweł Uzarek va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marek Węsierski la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 6 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): KORINTIO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Scamardella en un 1 contra 1 amb el porter Jasper Renninger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FV Turbine Ostersteintor 02

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Didi Denzel quedar desmarcat i marcar per a Ostersteintor al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Peter Podchinenko va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ostersteintor, Xaver Perzl, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Peter Podchinenko, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 47.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 6 - 4 quan Tom Peter Brötchen va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 71 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Xaver Perzl ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Ostersteintor va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 67, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marco Pocina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maximilian Wuelfert de Ostersteintor es va guanyar la targeta groga merescudament.