Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471522

Amistoso (Int., RC) 731471522 Información oficial sobre el partido 731471522 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

Fk Genius team Alineación oficial del equipo 'Fk Genius team' en el partido 0 - 5 Ab der Tauer Alineación oficial del equipo 'Ab der Tauer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fk Genius team Alineación oficial del equipo 'Fk Genius team' en el partido 3 - 4 Ab der Tauer Alineación oficial del equipo 'Ab der Tauer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fk Genius team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Mosè Bragato del Genius ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mosè Bragato! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrian Costei va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Senén Osado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miloš Molnár va ser clau en la jugada d'atac de Genius al minut 62, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gonzalo Valcuende, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alwin Boom de Genius va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alwin Boom se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Ab der Tauer

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de Tauer Mel Orta va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Mel Orta va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tauer i marcant el 0 - 2.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): José Pombo va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Tauer gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tauer augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jesús Àngel Tàrraga es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Hilario Iruri va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.