Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470641

Amistoso (Int., RC) 731470641 Información oficial sobre el partido 731470641 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

pionniers de Paris Alineación oficial del equipo 'pionniers de Paris' en el partido 4 - 2 Rangers København Alineación oficial del equipo 'Rangers København' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
pionniers de Paris Alineación oficial del equipo 'pionniers de Paris' en el partido 6 - 3 Rangers København Alineación oficial del equipo 'Rangers København' en el partido
Tiene mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pionniers de Paris

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va premiar pionniers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Patrick Hirsch va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pionniers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fausto Maass progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Heydar Hanvand de pionniers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heydar Hanvand va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): pionniers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Georg Schiffer en un 1 contra 1 amb el porter Lamberto Finotti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Patrick Hirsch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Rangers København

Goles Goles

  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): København van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 63 quan Dinarte Figueiredo sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 els visitants van aconseguir el 4 - 2 quan Caio Pimenta va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dinarte Figueiredo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Caio Pimenta, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jani-Matti Isaksson va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kaspar Dissing va fer al minut 48 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Māris Krastiņš, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del København va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Helge Bryld no va poder controlar.