Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469318

Amistoso (RC) 731469318 Información oficial sobre el partido 731469318 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 0 - 4 FC Los Burros Alineación oficial del equipo 'FC Los Burros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 1 - 8 FC Los Burros Alineación oficial del equipo 'FC Los Burros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empanadillas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Empanadillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Matias de Sousa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Scortecci va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Macho Popo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àlex Vellet de Empanadillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Los Burros

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlo Rispoli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Burros.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Carlo Rispoli encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jorge Eguiruren només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Simón Marías va augmentar l'avantatge de Burros a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Andreas Järvamägi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Uthman Al-Otaiba va xutar magistralment una falta al minut 25 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Burros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Simón Marías va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Burros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Beppino Parmeggiani s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simón Marías de Burros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.