Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731466652

Amistoso (Int., RC) 731466652 Información oficial sobre el partido 731466652 en Hattrick

18.05.2024 16:00:00

Vea Alineación oficial del equipo 'Vea' en el partido 0 - 6 Lewis Team Alineación oficial del equipo 'Lewis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Vea Alineación oficial del equipo 'Vea' en el partido 1 - 6 Lewis Team Alineación oficial del equipo 'Lewis Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vea

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Vea van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Odd Stangeland des de l'esquerra va sortir desviat.

Lewis Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Panagos Galeos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl del Nuevo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Kalle Stokke va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 35 de joc. Panagos Galeos es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Daniel Hermeziu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ayize Nunens de Lewis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 60 de partit.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lewis. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Sava Golban xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Panagos Galeos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vlad Brumă rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Lewis va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miron Erikin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kalle Stokke de Lewis va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Panagos Galeos es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sava Golban va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Ayize Nunens quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Birger Stormo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 71, tothom va saber perquè en Guschti Wehrmüller era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Daniel Hermeziu de Lewis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Daniel Hermeziu de Lewis va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.