Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731465625

Amistoso (Int., RC) 731465625 Información oficial sobre el partido 731465625 en Hattrick

19.05.2024 22:40:00

Carelmapu Alineación oficial del equipo 'Carelmapu' en el partido 1 - 2 Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carelmapu Alineación oficial del equipo 'Carelmapu' en el partido 2 - 2 Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carelmapu

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Martín Guazola no va poder aturar Gaitano Soto de Carelmapu, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Nyeck Kamdem es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 218 Minuto 103 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Samuele Bruschera va entorpir al marcador d'en Matthäus Topf per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Valdilecha Galaxi

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Valdilecha va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Raúl Berral, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 93, quan Raúl Berral va posar els visitants Valdilecha per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juliano Aragonés quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Raúl Berral va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.