Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464644

Amistoso (Int.) 731464644 Información oficial sobre el partido 731464644 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F. C. La Barriada Alineación oficial del equipo 'F. C. La Barriada' en el partido 3 - 1 Pampignac Alineación oficial del equipo 'Pampignac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F. C. La Barriada Alineación oficial del equipo 'F. C. La Barriada' en el partido 5 - 1 Pampignac Alineación oficial del equipo 'Pampignac' en el partido
Tiene mala suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. La Barriada

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Hernán Fontana, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Corria el minut 48, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Barriada s'avançava en el marcador després que en Matias Hökkä xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Barriada va aconseguir el 3 - 1 quan Jurgis Bogatyrius va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Gabriel Forna va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barriada.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Wolfgang Abbe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolfgang Abbe.

Pampignac

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 15, en Stanisław Mankowski del Pampignac va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pedro Berzal que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Pampignac creava perill des de la dreta al minut 65, però en Alejandro Peña, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Thomas Beindling desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Thomas Beindling va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastián Torres de Pampignac va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.