Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464240

Amistoso (Int.) 731464240 Información oficial sobre el partido 731464240 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

Sk.St.Magdalena Alineación oficial del equipo 'Sk.St.Magdalena' en el partido 2 - 2 Beer Buddies United Alineación oficial del equipo 'Beer Buddies United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sk.St.Magdalena Alineación oficial del equipo 'Sk.St.Magdalena' en el partido 4 - 0 Beer Buddies United Alineación oficial del equipo 'Beer Buddies United' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sk.St.Magdalena

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Walter Wally, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sk.St.Magdalena es posava per davant!
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Sk.St.Magdalena va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Peter Mwaura va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Peter Mwaura es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Sk.St.Magdalena va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pierluigi Mendola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrei-Răzvan Petrescu.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Valerio Milano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Peter Mwaura va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sk.St.Magdalena.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Mwaura de Sk.St.Magdalena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Beer Buddies United

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats de BB United van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gian Piero Barbetta va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Magne Drange marqués l'empat. Al minut 47 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Oriol Calbetón va estar a punt de posar per davant a BB United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pieter Thierie va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oriol Calbetón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Magne Drange va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Kostas Cocco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denis Penati de BB United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.