Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731462420

Amistoso (Int.) 731462420 Información oficial sobre el partido 731462420 en Hattrick

18.05.2024 19:50:00

Grasshoppers Sport Klub Alineación oficial del equipo 'Grasshoppers Sport Klub' en el partido 3 - 6 Grandiose Crushers Alineación oficial del equipo 'Grandiose Crushers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Grasshoppers Sport Klub Alineación oficial del equipo 'Grasshoppers Sport Klub' en el partido 0 - 8 Grandiose Crushers Alineación oficial del equipo 'Grandiose Crushers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grasshoppers Sport Klub

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 10, en Lucas Kjærulff del GSK va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Torsten Malin que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del GSK contenien la respiració mentre en Octavio Araya s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de GSK va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Johannes Seibt, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): GSK va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Andy Cheng no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Grandiose Crushers

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 11 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Cheong Ah Kim.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Alan Kalmuratov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Riku Niemisalo quedar desmarcat i marcar per a Crushers al minut 39. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Andrea Costa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Crushers va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alan Kalmuratov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mohd Junaidi Mansor va ser l'anotador del 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Cheong Ah Kim va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Friedrich Mülhaupt va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Liow Teck Ho després de 91 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Friedrich Mülhaupt va poder desviar-lo a córner.