Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731458327

Amistoso (Int., RC) 731458327 Información oficial sobre el partido 731458327 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

v a n h a k a n s a Alineación oficial del equipo 'v a n h a k a n s a' en el partido 4 - 1 FK Pirates Alineación oficial del equipo 'FK Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
v a n h a k a n s a Alineación oficial del equipo 'v a n h a k a n s a' en el partido 3 - 0 FK Pirates Alineación oficial del equipo 'FK Pirates' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

v a n h a k a n s a

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al v una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sami-Petteri Runeberg, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sami-Petteri Runeberg va estar a punt d'empatar per a v quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Evgeniy Obvintsev va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts disputats, Johann Peter Dibbern gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Evgeniy Obvintsev va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Joonas Rinne del v ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106, Joonas Rinne arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Sami-Petteri Runeberg de v va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Leo Lakaniemi de v és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Kenny Jönsson de v va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Johannes Kössi de v va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de v, Ville Mäkilä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.

FK Pirates

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Igo Skujiņš de Buccaneers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kristaps Porziņģis es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 96 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mārtiņš Poriņš va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Igo Skujiņš, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Gulak de Buccaneers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juris 'Juniors' Pencis de Buccaneers es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimir Apollonov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Igo Skujiņš va xutar fora per a Buccaneers, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Buccaneers Vladislav Gulak va intentar enganyar Niilo Varjus amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Buccaneers, Intars Sīpols, col·locà la pilota just a les mans d'en Niilo Varjus. El marcador: 3 - 1.