Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731458044

Amistoso (RC) 731458044 Información oficial sobre el partido 731458044 en Hattrick

19.05.2024 15:15:00

Los chicos demenciales Alineación oficial del equipo 'Los chicos demenciales' en el partido 6 - 0 Atlético de Ordino Alineación oficial del equipo 'Atlético de Ordino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Los chicos demenciales Alineación oficial del equipo 'Los chicos demenciales' en el partido 9 - 0 Atlético de Ordino Alineación oficial del equipo 'Atlético de Ordino' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos demenciales

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joan Antoni Gassó, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): demenciales va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Effi Purim va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Iu Muntalat va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Víctor Manuel Guanchez que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Effi Purim va incrementar l'avantatge de demenciales amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de demenciales a 5 - 0. Víctor Manuel Guanchez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de demenciales. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antonio Sanabria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Víctor Manuel Guanchez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, Iu Muntalat gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Iu Muntalat, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Iu Muntalat es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Sanabria de demenciales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético de Ordino