Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455950

Amistoso 731455950 Información oficial sobre el partido 731455950 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Durasol Valencia Magnos Alineación oficial del equipo 'Durasol Valencia Magnos' en el partido 3 - 0 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Durasol Valencia Magnos Alineación oficial del equipo 'Durasol Valencia Magnos' en el partido 3 - 0 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durasol Valencia Magnos

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Thomas Lettner de Valencia, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valencia a 2 - 0. Pep Benavent va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Anselmo Arzon de Valencia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Thomas Lettner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Valencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Anselmo Arzon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edmundo Cid per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Quique Lanzas Manzanares va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valencia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Armando Cuero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Emanuel Galliker gairebé va marcar per a Valencia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolfhard Banhofer de Valencia es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Atlético Nirvana

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Raül Albelda va xutar a porteria des de la banda esquerra, però César Barrio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 58 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Atlético van pujar a rematar. Però en Raül Albelda la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Campio Areas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en César Barrio.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Javier Malo Heredia de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Lauria de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.