Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731454499

Amistoso (Int., RC) 731454499 Información oficial sobre el partido 731454499 en Hattrick

19.05.2024 14:45:00

C.S.Grevenmacher Alineación oficial del equipo 'C.S.Grevenmacher' en el partido 1 - 3 Mainake FC Alineación oficial del equipo 'Mainake FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.S.Grevenmacher Alineación oficial del equipo 'C.S.Grevenmacher' en el partido 1 - 6 Mainake FC Alineación oficial del equipo 'Mainake FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.S.Grevenmacher

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): C.S.Grevenmacher no perdien la fe, i al minut 85 del partit, Dante Ndongala va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Mainake FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MNK prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Enrique Briones.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Enrique Briones va augmentar l'avantatge de MNK a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Enrique Briones va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 3 per a MNK.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Henning Lindermann va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 284 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Enrique Briones de MNK va fallar un penal al minut 25. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gonzalo Cortet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Óscar Antonio Guzmán Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vladimiro Melo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 84 per Enrique Briones va anar a parar a la creueta.