Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731452788

Amistoso (Int.) 731452788 Información oficial sobre el partido 731452788 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

OscarTuru Alineación oficial del equipo 'OscarTuru' en el partido 3 - 4 Bolle Boys Alineación oficial del equipo 'Bolle Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
OscarTuru Alineación oficial del equipo 'OscarTuru' en el partido 4 - 2 Bolle Boys Alineación oficial del equipo 'Bolle Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OscarTuru

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Jacob Schreiner de OscarTuru va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ignacio Giralt trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gustavo Garriador va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. OscarTuru empatava el partit, 3 a 3, al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Ignacio Giralt quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 57 minuts, en Paolo Gaviraghi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Roda va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Bogusław Szymula va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor-Gabriel Căulea.

Bolle Boys

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Bartosz Głodzik va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Eustachio Giardi va augmentar l'avantatge de Bolle a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eckard Heinersdorf de Bolle va fer un bon esprint per escapar-se de Ignacio Giralt i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 80, quan Eckard Heinersdorf va posar els visitants Bolle per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Eustachio Giardi es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eustachio Giardi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Andreas Miaoulis va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 69, i va passar la pilota a Tobias Bernhardsson, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kerwin van Witsen de Bolle es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.