Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731449475

Promoción 731449475 Información oficial sobre el partido 731449475 en Hattrick

20.05.2024 00:45:00

Club Atlético Trujillo Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Trujillo' en el partido 6 - 2 -Sporting CRISTAL- Alineación oficial del equipo '-Sporting CRISTAL-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Club Atlético Trujillo Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Trujillo' en el partido 8 - 0 -Sporting CRISTAL- Alineación oficial del equipo '-Sporting CRISTAL-' en el partido
Tiene mala suerte 7.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Trujillo

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Trujillo prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Ville-Oskari Iho va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rubén 'Maravilla' Gamboa es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Trujillo va aconseguir el 3 - 1 quan Dany 'el Tren' Palacios va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Trujillo va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Johnny Chase. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rubén 'Maravilla' Gamboa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Trujillo.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Trujillo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kevin Reineke va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ville-Oskari Iho va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 290 Minuto 25 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Iván 'el Samurai' Nakashima era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 25. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reynaldo 'El Rey' de León va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pascual 'El tanque' Borda va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Trujillo ho intentava per la dreta per mitjà de Farid Coral, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Dany 'el Tren' Palacios gairebé va marcar per a Trujillo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dany 'el Tren' Palacios de Trujillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

-Sporting CRISTAL-

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): -Sporting va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Adriaan Berson va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Mircea Jivan de -Sporting després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 24 (Ocasión evento especial): Denis Sorochenko va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 24, però no s'esperava que en Carlos Nalvarte, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): El jugador visitant Gerard Falck va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 26 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Kurt Gostencnik va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.