Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731446108

Promoción 731446108 Información oficial sobre el partido 731446108 en Hattrick

19.05.2024 22:00:00

Deportivo bidón Alineación oficial del equipo 'Deportivo bidón' en el partido 1 - 5 independiente de gonnet Alineación oficial del equipo 'independiente de gonnet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Deportivo bidón Alineación oficial del equipo 'Deportivo bidón' en el partido 8 - 0 independiente de gonnet Alineación oficial del equipo 'independiente de gonnet' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido …ufffff, mayor robo imposible xDDD (12)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo bidón

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luis Francisco Navarro trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Matti Turku quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): JoeBidon enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Giuseppe De Francesco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Pablo David Musladini des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marcos Joel Melgarejo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a JoeBidon, però el xut de Sandro Scatolini va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Giuseppe De Francesco va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Panteleimon Arvanitopoulos.

independiente de gonnet

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Dionísio Garcia estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuele Salonna va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 7.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Massimo Baragli va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a cai.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 36 minuts de joc, Dionísio Garcia, corrent com un esperitat, superà primer Panteleimon Arvanitopoulos per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Ramón Xavier Capusotto de cai va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): cai va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 83, quan Vahid Dolatabadi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Massimo Baragli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Eduardo Mozzino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Dionísio Garcia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.