Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731445150

Promoción 731445150 Información oficial sobre el partido 731445150 en Hattrick

19.05.2024 22:40:00

Robleman FC Alineación oficial del equipo 'Robleman FC' en el partido 3 - 4 Shamrock Insanity Alineación oficial del equipo 'Shamrock Insanity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Robleman FC Alineación oficial del equipo 'Robleman FC' en el partido 1 - 5 Shamrock Insanity Alineación oficial del equipo 'Shamrock Insanity' en el partido
Tiene suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robleman FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Miala Tamkwey va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Robleman, Maykol 'Maravilla' Zúñiga, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Daeng Sindhukamol la va convertir en gol amb un remat de cap en Jorge Adelino Pires tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 40 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): En Paweł Skłodowski va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paweł Skłodowski hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 209 Minuto 99 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Miala Tamkwey? Un error clamorós seu va donar a José Manuel Latorre una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 206 Minuto 110 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Miala Tamkwey va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 290 Minuto 116 (Ocasión de falta): En Paweł Skłodowski va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Paweł Skłodowski de Robleman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adílio Mendonça es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Shamrock Insanity

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Als 20 minuts de partit, Epifanío Galleguillos de Shamrock va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Frédéric Ramonet quedar desmarcat i marcar per a Shamrock al minut 39. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Manuel Latorre que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Shamrock.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Ever De Smet d`Olbecke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Arià Valldaura, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Manuel Latorre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Miroslav Binić va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ever Sanzana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.